The Beauty Communication Center
Продукти за професионален грим и козметика Bodyography
Начало
Продукти за професионален грим и козметика Bodyography

Още от основаването си в началото на 90-те години, марката Bodyography за професионална козметика и грим се превръща във водещ партньор за някои от най-големите имена в световната гримьорската гилдия.


Компанията Bodyography стартира с палитра от червила в 24 нюанса, но бързо става любима в салоните за красота, които се грижат за много от най-добрите артисти в Холивуд. Днес в портфолиото на марката има над  300 продукта, които въплащават нови и уникални формули от развитието на козметиката и грима, както и палитри с нови и модерни цветове за сезона.

Продуктите на Bodyograph се разработват дълго и внимателно от екипи дерматолози и достигат до клиентите едва след редица клинични тестове. Затова продуктите с марка Bodyograph носят етикет за високо качество и гаранция.


Продуктовите формули на марката може би са сложни, но философията им е проста - Bodyography Професионална козметика и грим се ангажира да предоставя най-добрите продукти и да подкрепя начинаещи и професионални гримьори чрез програми за образование и повишаване на квалификацията.

Само за последната година Bodyography стъпва на 20 нови международни пазара, което я прави един от глобалните лидери в индустрията с професионален грим.

С грижа за околната среда, опаковките на продуктите Bodyograph са създадени за рециклиране. Също нито един от продуктите не е тестван върху животни.

споделяне на връзка
Продукти
Блестяща основа за сенки Bodyography - Luminizing Eye Primer Блестяща пудра Bodyography - Powder shimmer Кадифена основа за грим Bodyography - Veil Foundation Primer Основа за грим за естествен вид Bodyography - Natural finish foundation Универсална пудра за финиш Bodyography - Every Finish Powder Бронзант Bodyography - Bronzer Коректор за перфектна кожа на лицето Bodyography - Skin Perfecter Concealer Руж Bodyography - Crème Blush Тониращ овлажнител Bodyography - Tinted moisturizer

Коректорите, основите и пудрите на Bodyography имат моментален ефект, грижат се за кожата и и помагат с борбата срещу стареене, осигуряват дълготрайност на грима. Фон дьо тените на марката са с кадифена консистенция и придават естествени равномерни оттенъци на кожата.